Find de bedste Zinfandel-vine online

Find de bedste Zinfandel-vine online

Et glas rødvin til aftensmaden er en daglig glæde i mange danske hjem. Når dagen er forbi og man sidder ved det gode aftensmåltid, så er det rart at forkæle sig selv med noget godt at drikke til. Det er en fornøjelse at smage, hvordan vin og mad går godt i spænd og fremhæver hinandens bedste sider. Man opdager at der er forskel på vine, og at det ofte er druesorten, der afgør hvilken retning smagen tager. For nogle bliver vinsmagning en decideret hobby.

En af de mest elskede druesorter i verden er Zinfandel. Zinfandel har en stor og kraftig frugtig smag, som passer godt til de fleste danske middagsretter. Denne drue dyrkes ofte i det solrige, varme Califonien, hvor den indgår i en perlerække af skønne vine. Druen har den egenskab, at den modnes forskelligt, således at der kan være helt mørke og stadig grønne drue i samme klase. Dette giver en kompleks og intens smag med noter af hindbær, jordbær og mørke bær, som solbær og brombær.

Potato, potato

Nej, der er ikke meget kartoffel i smagen af Zinfandel, men den gamle sang giver anledning til at nævne at denne drue har mere en et navn. Faktisk er Zinfandel oprindeligt en Primitivo, der er eksporteret til Californien, og der har fået sit nye navn. Går man ned i DNA’et, så viser det sig at Zinfandel og Primitivo er fuldstændig identiske. Det kom ikke som en overraskelse, da man fremlagde beviset. Mange havde allerede forudset dette resultat. Men Zinfandels popularitet har ført til, at italienerne nu også, i lille omfang, er begyndt at kalde deres Primitivo for Zinfandel.

Køb din vin på nettet

Hos supervin.dk er der masser af både Zinfandel og Primitivo på hylderne. Bag denne webshop står en række erfarne vinkøbere, som er eksperter i at finde billige restpartier til favorabel pris. Derfor kan du altid få vine, der ellers hører hjemme i den dyre end, til en meget rimelig pris hos supervin.dk. Der er også andre fordele ved at købe sin vin der. For der er fuld returret, hvis ikke vinen falder i din smag.

No Comments

Post A Comment